Монтаж и ремонт на хидроизолация

Правилният монтаж на хидроизолацията е от особенно значение

за дългата и експлоатация

Основната задача на хидроизолацията е да предпази да сградата било то гараж , къща или бунгало е да предпзи и защити помещенията  от влага, дъжд, сняг и др Качеството на хидро изолационните материали е от особенна важност, но не по маловажно е правилното полагане. Трайността на покритието зависи остовно от по горе споменатитите фактори..

Съществуват различни хидроизолационни материали, които се различават по начина  на полагане 

Познатите ролки воалит са един от най-популярните и се полагат сравнително лесно без особенни технически средства, Достатъчна е една газова горелка и работник, който има опит да я използва, тъй като материала се нагрява до определен момент. Ролката трябва да се нагрее достатъчно за да се разтопи горния слой, който трябва да залепне, но в същото време да не прегори.

Не малко по популярни са и филмовите (течни) хидро изолаценни материали. За този вид материали е важно да се спазват инструкциите на производителя, но не по маловажно е предварителната подготовка за третиране. Мястото на нанасяне трябва да е добре почистено и сухо, за се получи здрава спойка между повърхноста и филма който се нанася.

От скоро се появи така наречената дифузна хидроизолация, но към настоящия момент не е много популярна, поради  по-високата си цена. Дифузните материали към настоящия момент  се считат за най-високотехнологичните покрития.


На клипа е показано, как се залепват краищата на битумен рулон. Както писахме в друга статията  в края на мембраната се обръща особено внимание тъй като вероятността от там да проникне влага е най голяма.

На клипа е показано, как се залепват краищата на битумен рулон. Както писахме в друга статията в края на мембраната се обръща особено внимание тъй като вероятността от там да проникне влага е най голяма.

Къде работим?

Област София

Област Пловдив

Божурище,‎ Ботевград,‎ Годеч‎, Долна баня‎, Драгоман‎, Сливница‎, Елин Пелин, Етрополе‎, Златица,‎ Ихтиман‎, Копривщица‎ , Костенец‎., Костинброд‎, Момин проход‎, Пирдоп‎, Правец‎, Своге‎

Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Лъки, „Марица“, Пловдив, Първомай, Раковски, „Родопи“, Садово, Съединение, Хисар, Кричим, Перущица, Стамболийски, Куклен, Сопот.